Játra na víně s rýží

1.33

hodnoceno: 3
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 400
      g drůbeží játra
    • sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 500
      g rýže
    • jarní cibulka
    • 100
      g anglická slanina
    • oregáno
    • 2
      dl bílé víno - suché
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

  • Rýži uvařte podle návodu.
  • Játra omyjte a osušte, anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a cibuli nasekejte na menší kousky.
  • Na oleji orestujte cibulku se slaninou, přidejte játra a duste asi 10 minut.
  • Poté podlijte bílým vínem, nechte vypařit a dochuťe solí a pepřem.
  • Nakonec ozdobte čerstvým oregánem a jarní cibulkou.
Zařazení: Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: