Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opepříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit doměkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worcesterovou omáčku.
Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud dáme drůbeží játra, je to rychlá večeře.
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou