Játra nakyselo

2.5

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • worcestrová omáčka
    • 1
      sklenice zeleninové lečo malá
    • olej
    • 600
      g vepřová játra nebo drůbeží
    • balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

  • Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opepříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit doměkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worcesterovou omáčku.
  • Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud dáme drůbeží játra, je to rychlá večeře.
  • Podáváme s rýží, hranolky apod.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: