Bůček uvaříme v minimálním množství vody, do kterého přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín a trochu koření na paštiku. Připravíme si plechovou vaničku nebo srnčí hřbet, který vyložíme plátky slaniny. Když je bůček dostatečně měkký, vyndáme ho a na 5 minut vhodíme na kousky nakrájená játra. Vyjmeme a necháme vychladit. Vše pomeleme na elektrickém robotu na co nejjemnější kaši, ředíme podle potřeby scezeným vývarem z bůčku. Hotovou kaši nalijeme do připravené formy, zakryjeme alobalem a necháme ve vyhřáté troubě 25 minut při 250 °C zapéct. Po vychladnutí vyklopíme paštiku z formy, zabalíme do alobalu a dáme do lednice.
Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z…
více o Pařené papriky (Bulharsko)
Maso obalíme ve směsi z jogurtu, citronové šťávy, kari a soli. Poté je obalíme v rozdrcených chipsech a dáme na plech s…
více o Kuřecí kousky v chipsech