Játrová paštika Bůček uvaříme v minimálním množství vody, do kterého přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín a trochu koření na… více o Játrová paštika
Játrová omáčka Na oleji osmažíme nakrájené cibule, potom přidáme pokrájená játra. Až se játra usmaží, podlijeme vodou a podusíme, než… více o Játrová omáčka
Játrová omáčka Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a osmahneme na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Vmícháme naškrábaná nebo… více o Játrová omáčka
Klobásy vám zachrání rychlý oběd nebo večeři. 10 snadných… Potřebujete rychle uvařit oběd nebo večeři a v ledničce máte pár klobásek? I s málem můžete… Celý článek
Jarní zázrak jménem březová voda: Poznejte její blahodárné… Březová voda je po staletí oblíbená zejména v severní Evropě a Číně, kde je považována za… Celý článek
Od pondělí do pátku: Jednoduché večeře, které mají nápad Rychlé těstoviny, tofu s exotickou vůní, kuře s italským akcentem, kuličky z mletého masa po… Celý článek
S jarní únavou zatočí jarní polévky. 7 receptů na každý den v… Jaro je za dveřmi a tyto báječné krémové polévky vpustí svěží vzduch a jarní vůni i do vaší… Celý článek
Nakládaný ementál Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Broskve s piškoty Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu. Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu… více o Broskve s piškoty
Buchta volské oko Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180… více o Buchta volské oko
Větrníky Nejdříve si připravíme odpalované těsto: Vodu s olejem a špetkou soli přivedeme k varu, přisypeme mouku a restujeme,… více o Větrníky
Čokoládovo-ořechové muffiny Ořechy a čokoládu nalámeme (např. válečkem přes mikrotenový sáček) a smícháme s ostatními sypkými přísadami. Zvlášť… více o Čokoládovo-ořechové muffiny
Rychlá večeře Na rozpálenou pánev s kapkou oleje rozetřu na hrubém struhadle nastrouhanou větší bramboru (nebo dvě menší), posolím +… více o Rychlá večeře
Pstruh se slaninou a jablky Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou Položíme do alobalu vyloženého plátky… více o Pstruh se slaninou a jablky
Školníkovy kotlety Kotlety vložit do směsi ze všech ingredincí a nechat uležet 12-24 hodin. Poté smažit jako přírodní řízek. více o Školníkovy kotlety
Cuketa na orientální způsob Nakrájenou cibuli zpěníme na olivouvém oleji, přidáme nakrájenou cuketu a papriky, osolíme,opepříme, přidáme kari… více o Cuketa na orientální způsob
Polévka z červené řepy s pomerančem Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a… více o Polévka z červené řepy s pomerančem
Dobré pečené koblihy Zpracujeme těsto, necháme ho kynout. Vykynuté těsto po částech rozválíme a vykrájíme kolečka - třeba podle hrnku. Na… více o Dobré pečené koblihy
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem