Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Nakrájíme zeleninu – papriku na kostičky, pórek na kolečka, nať na kostičky a zelí na nudličky.
Na pánev dáme osmažit dozlatova kuřecí maso, přidáme koření – kari kořením nešetříme. Maso se bude trochu připalovat, ale to vůbec nevadí, vznikne nám tak výborný sos.
Dozlatova opečené maso dáme do druhého kastrolu a na pánev vhodíme zeleninu. Přidáme 6 polévkových lžic sójové omáčky a přiklopíme na 2 minuty pokličkou. Promícháme, výpečky z pánve se uvolní do zeleniny.
Přidáme zpět maso, ještě jednou promícháme a podáváme s rýží.
Řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na máslo se šalotkou, taktéž nakrájenou na kolečka. Pak zalijeme pomerančovým…
více o Červená řepa jako příloha
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy