Jednoduchá kuřecí čína

2.25

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks pórek
    • kari
    • 6
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks čínské zelí
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • olej
    • koření na steak

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Nakrájíme zeleninu – papriku na kostičky, pórek na kolečka, nať na kostičky a zelí na nudličky.
  • Na pánev dáme osmažit dozlatova kuřecí maso, přidáme koření – kari kořením nešetříme. Maso se bude trochu připalovat, ale to vůbec nevadí, vznikne nám tak výborný sos.
  • Dozlatova opečené maso dáme do druhého kastrolu a na pánev vhodíme zeleninu. Přidáme 6 polévkových lžic sójové omáčky a přiklopíme na 2 minuty pokličkou. Promícháme, výpečky z pánve se uvolní do zeleniny.
  • Přidáme zpět maso, ještě jednou promícháme a podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: