Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Nakrájíme zeleninu – papriku na kostičky, pórek na kolečka, nať na kostičky a zelí na nudličky.
Na pánev dáme osmažit dozlatova kuřecí maso, přidáme koření – kari kořením nešetříme. Maso se bude trochu připalovat, ale to vůbec nevadí, vznikne nám tak výborný sos.
Dozlatova opečené maso dáme do druhého kastrolu a na pánev vhodíme zeleninu. Přidáme 6 polévkových lžic sójové omáčky a přiklopíme na 2 minuty pokličkou. Promícháme, výpečky z pánve se uvolní do zeleniny.
Přidáme zpět maso, ještě jednou promícháme a podáváme s rýží.
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině