Do hrnce dáme maso, halali, vodu a uvaříme. Potom maso vyjmeme, zahustíme smetanou a hladkou moukou. Vedle na pánvi z půl hrnku cukru uděláme karamel, který přilijeme k omáčce. Dochutíme buď cukrem nebo octem. Pokud je omáčka moc řídká, dohustíme vodou s moukou.
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s…
více o Jednoduchá krabí pomazánka
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef