Do hrnce dáme maso, halali, vodu a uvaříme. Potom maso vyjmeme, zahustíme smetanou a hladkou moukou. Vedle na pánvi z půl hrnku cukru uděláme karamel, který přilijeme k omáčce. Dochutíme buď cukrem nebo octem. Pokud je omáčka moc řídká, dohustíme vodou s moukou.
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
-smícháme mouku, kypřící prášek, (granko) a cukr
-přidáme vejce
-přidáme mléko, olej a dobře promícháme
-vložíme do…
více o Rychlá buchta do mikrovlnky
Na cibuli osmahneme anglickou, cibuli, žampiony a játra. Osolíme, opepříme, zalejeme trochou vody, přisypeme petrželku,…
více o Maminčino kuře s brambory