Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, zalijeme vývarem a přiklopíme pokličkou. Na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu. Ačkoliv je kýta sušší maso, delším vařením krásně změkne a nemusíme z masa okrajovat tlusté kousky.
Když je maso měkké, tak guláš zjemníme mlékem a popřípadě dochutíme kořením. Vmícháme zelí a necháme probublat. Vhodnou přílohou je houskový knedlík.
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem