Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ni špenát. Ten vaříme tak dlouho, dokud úplně neroztaje a voda se téměř neodpaří. Dále přidáme utřený česnek, vajíčko a posolíme. Za stálého míchání necháme vejce srazit. Ve finále zahustíme strouhankou a odstavíme. Podáváme teplé jako přílohu k masu, ke knedlíkům nebo k bramborovým kroketám.
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát