Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ni špenát. Ten vaříme tak dlouho, dokud úplně neroztaje a voda se téměř neodpaří. Dále přidáme utřený česnek, vajíčko a posolíme. Za stálého míchání necháme vejce srazit. Ve finále zahustíme strouhankou a odstavíme. Podáváme teplé jako přílohu k masu, ke knedlíkům nebo k bramborovým kroketám.
Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, pokladme kysané zelí…
více o Vepřové závitky se zelím
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem