Jehněčí kotletky s petrželkou

2.8

hodnoceno: 5
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: 832 kJ

Suroviny

    • sůl
    • petrželka nebo čerstvá majoránka
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • pepř celý mletý
    • jehněčí kotlety 4–6

Postup přípravy receptu

  • Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vroucí vody, přikryjeme poklicí a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme asi 45 minut, pak sejmeme poklici a ještě chvíli dopékáme, aby maso zezlátlo. Maso vyjmeme a ve výpeku rozmícháme bylinky a citronovou šťávu.
  • Podáváme s novými brambory a hlávkovým salátem.
Zařazení: Maso Jehněčí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: