Kuřecí prsíčka na červeném víně Kuřecí prsíčka lehce naklepeme. Karotku očistíme, nakrájíme na plátky, zalijeme červeným vínem a olejem, přidáme sůl,… více o Kuřecí prsíčka na červeném víně
Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme, část si necháme stranou na oblohu. Na rozehřátém oleji na velké pánvi ze všech… více o Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší
Slepice v červeném oleji Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a… více o Slepice v červeném oleji
Waldorf, Coleslaw a Caesar: Slavné saláty s příběhem, které jsou… Doplňte po zimě potřebné vitaminy a vyzkoušejte jednoduché recepty na saláty, které skvěle… Celý článek
Velikonoční sušenky a perníčky: 50 nejkrásnějších zdobení v… Chystáte se letos péct velikonoční sušenky nebo perníčky? Inspiraci můžete načerpat v galerii… Celý článek
3 sladké recepty, které potřebujete na Velikonoce: Návod, jak… To nejlepší, co si mohli dopřát, připravovali naši předkové pro největší křesťanské svátky –… Celý článek
Jak vyfouknout vejce jednou dírkou? Naučte se skvělý trik! Velikonoce se blíží a s nimi nejenom lahodné recepty, ale i příprava dekorací v podobě… Celý článek
Nadívané kuře Nádivka: Na troše másla podusíme nasekanou petrželku, nasekaná játra a žaludek. Zbytek másla utřeme se solí a žloutky,… více o Nadívané kuře
Šalvějové kuře vykoštěné kuře nakrajíme na 2-3cm dlouhé proužky, dáme do misky, přidáme trochu oleje,přidáme tak 1-2 kávove lžičky… více o Šalvějové kuře
Bramborové taštičky Všechny ingredience zpracujeme na vále v těsto. Vyválíme, vykrájíme větší kolečka, naplníme povidlovou náplní,… více o Bramborové taštičky
Sekaná na grilu Rozmícháme sekanou a narvem ji na gril, tam smažím. přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Bábovčička – kokosák Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní suroviny. Těsto vlijeme do předem vymazené a strouhankou vysypané… více o Bábovčička – kokosák
Rozpékané bylinkové brambory Rozpékané brambory jsou nejlepší z nových brambor, ale nutné to není. Brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a… více o Rozpékané bylinkové brambory
Hrnková kávová buchta Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme vlahé máslo a ostatní suroviny. Vše řádně promícháme a nalijeme do kulaté formy … více o Hrnková kávová buchta
Ananasový sen 1. Kompot rozmixujeme i se šťávou, přidáme ostatní suroviny a vyšleháme těsto. Nalijeme do vymazané a vysypané formy,… více o Ananasový sen
Červená řepa jako příloha Řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na máslo se šalotkou, taktéž nakrájenou na kolečka. Pak zalijeme pomerančovým… více o Červená řepa jako příloha
Halušky se zelím a zakysanou… Zelí uvaříme do měkka, nezaprašujeme ani neděláme žádnou zásmažku, jen scedíme. Na cibuli osmahneme anglickou slaninu a… více o Halušky se zelím a zakysanou smetanou
Hovězí daube Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme… více o Hovězí daube