Jemná rozmarýnová italská paštika z kuřecích jater

2.89

hodnoceno: 9
Příprava: 15 minut
Porce: 8
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • rozmarýn
    • 100
      g kuřecí játra

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí játra očistíme. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme česnek, cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme kuřecí játra a orestujeme je dohněda. Přidáme rozmarýn. Hmotu rozmixujeme, osolíme, opepříme. Hotovou paštiku necháme vychladit.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: