Jemná rozmarýnová italská paštika z kuřecích jater
2.89
hodnoceno: 9
Příprava:15 minut
Porce:8
Kalorie:neuvedeno
Suroviny
2
ks
cibule
100
g
máslo
sůl
1
stroužek
česnek
pepř mletý
rozmarýn
100
g
kuřecí játra
Postup přípravy receptu
Kuřecí játra očistíme. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme česnek, cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme kuřecí játra a orestujeme je dohněda. Přidáme rozmarýn. Hmotu rozmixujeme, osolíme, opepříme. Hotovou paštiku necháme vychladit.
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme.
2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme.
…
více o Jihočeské zelňáky Jirsových