
2.89
Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme je na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na… více o Ragú z kuřecích jater
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,… více o Paštika z vepřových jater
Marináda: koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Játra důkladně propláchneme, osušíme a vložíme do marinády.… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
Výtečnou teplou večeři s námi jednoduše připravíte i během hektického pracovního týdne.… Celý článek
Léto nám nenabízí jen šťavnaté, sladké a osvěžující plody. Většina z nich v sobě ukrývá další… Celý článek
Některé dorty vypadají až příliš dobře na to, abyste měli chuť je sníst. Siân-Amy Pettit známá… Celý článek
Mazání másla na chleba je činnost, nad kterou většina z nás vůbec nepřemýšlí. Ukrojíte chleba,… Celý článek
Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, kmín a vše důkladně promícháme. V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme… více o Domácí chléb
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme… více o Citrónové kuře s hruškou
Vypracujeme těsto a na masovém strojku vytlačujeme tvary. Po upečení balíme v cukru. více o Strojkové s jogurtem
Ve větší misce rozšleháme vidličkou bílek, přidáme cukr, kakao, změklé máslo, kokosovou moučku a trochu rumu a dobře… více o Rumové kuličky
Na oleji, nejlépe olivovém, zesklovatíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na… více o Červená omáčka na špagety z českých surovin
Žlázy namočíme na pár hodin do mléka, pak je nakrájíme na kostky. Na suché pánvi opečeme nakrájený špek a na něm… více o Veselé býčí koule
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.… více o Exkluzivní čokoládové muffiny
Odpalované těsto ********************* Připravíme si odvážené přísady. Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou… více o Croquembouche
Do kuřecích prsíček nebo vyššího plátku kotlet, kýty... opatrně prořízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Kapsy… více o Banánovo-nivové řízky
Nejprve si připravíme těsto: vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Vyšleháme Bílky. Nato vyšleháme do pěny žloutky s… více o Irsýn
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně… více o Slaný koláč se sýrem Cottage
Na trošce oleje osmažíme cibuli dosklovata, přidáme pokrájené uzené maso či slaninu a ještě krátce osmažíme. Pak… více o "Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené