Obě mouky prolisujeme s moučkovým cukrem. Přidáme vejce, nakrájený tuk a zpracujeme v hladké těsto, které necháme 30 minut v chladu odpočinout.
Tvaroh smícháme s cukrem, žloutky, vanilkovým cukrem a citronovou kůrou. Bílky vyšleháme na pevný sníh a lehce vmícháme pudinkový prášek. Bílkový sníh vmícháme do tvarohu.
Odleželé těsto rozdělíme na dva díly a každý rozválíme na plát o velikosti 35×25 cm. Jeden potřeme tvarohovou náplní a na povrch položíme druhý plát těsta.
Těsto propícháme vidličkou. Pečeme při 180 stupních 40 minut. Vychladlé nakrájíme na porce a před podáváním ozdobíme šlehačkou.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové. …
více o Zapékaná cuketa s mletým masem