Do 2 l vody dáme sůl, nakrájené houby, brambory, cibuli, kmín, kuličky koření a bobkový list. Vaříme do změknutí hub a brambor, vyndáme koření. Mouku a smetanu rozšleháme, nalijeme do polévky a povaříme. Vejce rozklepneme na misku a opatrně je vlijeme do vařící se polévky tak, aby zůstala celá, a vše povaříme. Přidáme kopr a dochutíme octem.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely