2.71
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky, rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme… více o Tvarohový biskupský chlebíček
Máslo utřeme se žloutky a cukrem do husté, světlé pěny. Do směsi přidáváme střídavě mouku smíchanou s kypřidlem a mléko… více o Biskupský chlebíček s čokoládou
Do většího kastrolu rozpustíme sádlo. Nadrobno nakrájenou cibuli necháme osmahnout do tmavočervena. Přidáme nakrájené… více o Jiříkův guláš
Letní prázdniny jsou skvělou příležitostí pro objevování nových chutí a vyzkoušení různých… Celý článek
O svou pleť můžete pečovat dvojím způsobem – zvenčí a zevnitř. I když na sebe budete denně… Celý článek
Jen pohled na ně vám bude dělat chutě. O čem že je řeč? O ničem jiném než o kabelkách!… Celý článek
Čeština je jazyk velmi barvitý, což se odráží i v názvech mnoha jídel. A nutno dodat, že jde… Celý článek
Kuřecí stehýnka omyjeme a ostrým nožem vytvoříme několik zářezů v kůži, jež částečně zasahují i maso. Máslo a koření… více o Satanova kuřecí stehýnka
Heru nakrájíme na drobné kousky, přidáme žloutky, vanilkový cukr a cukr s hladkou moukou. Těsto rychle důkladně… více o Cukroví z formiček
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne… více o Řízky v těstíčku Stella
Korpus: olej, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme lžíci rumu a ještě zamícháme. Mouku smísíme s kakaem a práškem do… více o Domácí krtkův dort
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu… více o Piškotové dezertíky na špejli
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme… více o Jednoduchá rajská omáčka
Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a… více o Čokoládové muffiny k nakousnutí
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Všechny suroviny na těsto dobře propracujeme a dáme na hodinu odpočinout do lednice. Těsto vyválíme silné asi 2 mm.… více o Citronové tyčky
V hrnci přivedeme litr vody k varu a osolíme. V menším hrnci povaříme kostku bujónu v asi 250 ml vody. Brambory… více o Jihočeská kulajda
1) Párek můžeme ohřát na pánvi ale lepší je v mikrovlnce. 2) Rohlík dáme do mikrovlnky aby byl taky ohřátý ale i… více o Párek v rohlíku (trochu jinak)
Do sklenic ukládáme omyté a očištěné okurky. Prokládáme je několik kolečky cibule a několik kolečky mrkve. Pokut máme… více o Nakládané okurky II.