Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, promícháme s kořením a vše zpěníme na másle. Po vychladnutí smícháme s jogurty a hořčicí a osolíme dle chuti.
Omáčka se hodí jako příloha ke grilovaným masům či karbanátkům.
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3…
více o Jablkovo-ořechový koláč
1. Paprikám seřízneme vršky a vydlabeme je.
2. Cibuli, špekáčky a tvarůžky nakrájíme na kostičky, smícháme s hořčicí a…
více o Olomoucké plněné papriky
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem