Maliny dejte do širšího rendlíku s vyšším okrajem, vsypte cukr a na středním plameni vařte za stálého míchání dvacet minut. Pak hustší malinové pyré rozdělte do čtyř skleněných pohárků (nejlépe z varného skla) o objemu 250 ml a vychlaďte. Řecký jogurt smíchejte s ušlehanou smetanou, dvěma lžícemi cukru a vanilkovým extraktem a rozdělte na maliny. Zasypte cukrem a nechte pod grilem dozlatova zkaramelizovat.
Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s…
více o Zákusek ze zbylého cukroví
Z mouky a dalších ingrediencí vypracujeme vláčné těsto, které se nelepí, mouku dosypeme podle velikosti vajec a dáme na…
více o Tvarohové řezy se sněhem