Jogurťáky Tento recept je rozhodně nejrychlejší a nejefektivnější příprava obalovaných řízků, se kterou jsem se kdy setkala.… více o Jogurťáky
Jablečník Ve větší misce smícháme mouku s kypřicím práškem a cukrem. Přidáme vejce, tuk, jablka, skořici. Vše dobře promícháme.… více o Jablečník
Játra na jablkách Játra nakrájíme na větší kousky, opepříme. Vložíme do pekáče, opepříme, podlejeme olejem (sádlem a pod.) a pečeme asi… více o Játra na jablkách
Od pondělí do pátku: Jednoduché večeře, které mají nápad Rychlé těstoviny, tofu s exotickou vůní, kuře s italským akcentem, kuličky z mletého masa po… Celý článek
S jarní únavou zatočí jarní polévky. 7 receptů na každý den v… Jaro je za dveřmi a tyto báječné krémové polévky vpustí svěží vzduch a jarní vůni i do vaší… Celý článek
Dorty jako sladká elegance: Bývalá baletka ohromuje svět dorty s… Jmenuje se Maggie Austin a v USA patří k nejvyhledávanějším cukrářům. Dokáže totiž vyrábět… Celý článek
Domácí pizza: Jak ji připravit, aby chutnala jako z pizzerie Pizza je jeden z nejoblíbenějších pokrmů, a to nejenom v Itálii. Získala si oblibu lidí… Celý článek
Bílkový koláč podle mé babičky Zapneme si troubu, vysypeme plech. Ušleháme všechny bílky do tuha,rozpustíme máslo a opatrně přidáváme do bílků… více o Bílkový koláč podle mé babičky
Kapustové měšce plněné masem Připravíme si 8 kapustových listů, ze středu listu podélně vyřízneme tvrdý koš. Listy vložíme do velkého hrnce a… více o Kapustové měšce plněné masem
Židovina Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a opepříme - obalíme v mouce. Na hodně rozpáleném tuku osmažíme, dáme do vyhřáté… více o Židovina
Jahodové Mojito Do připravené sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a nakrájené jahody. Rozmačkáme. Po… více o Jahodové Mojito
Hermelínové karbanátky Hermelíny nastrouháme najemno, přidáme vejce, 2 lžíce strouhanky, sůl, majoránku, pepř, prolisovaný česnek a vše… více o Hermelínové karbanátky
Tvarohové brambory – zapečené Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Skvělé kakaové věnečky Vše "zhňácáme", necháme hodinu odležet a pak strojkem děláme na suchý plech tvary. Pokud nemáme strojek, jde to i lisem… více o Skvělé kakaové věnečky
Lenčina skvělá rajská omáčka Na másle zpěníme dorůžova cibulku, přidáme rajský protlak a zalijeme horkou vodou. Přidáme koření a necháme povařit,… více o Lenčina skvělá rajská omáčka
Houskové knedlíky z pekárny Do pekárny vyklepneme vejce, přidáme vlažné mléko a mouku smíchanou se solí a droždím. Zapneme program na přípravu… více o Houskové knedlíky z pekárny
Koláčky - Svatební koláčky paní… Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Pekingské maso II. Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem.… více o Pekingské maso II.
Bleskový koláč s oblíbeným ovocem Všechny přísady (až na ovoce) smícháme, těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Podle vkusu, možností a… více o Bleskový koláč s oblíbeným ovocem