kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli, sul a kmin. Peceme v troube za staleho podlevani a prelevani vypekem asi 90 minut.
Jako prilohu doporucujeme bramborovy knedlik a cervene zeli.
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře…
více o Babiččina chlebová polévka
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici