Kachna po starocesku

3.64

hodnoceno: 28
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      dl bílé víno
    • 1
      lahev kysané zelí
    • kmín
    • 1
      ks kachna

Postup přípravy receptu

  • Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem pečeme v troubě téměř doměkka. Pak ji rozporcujeme. Část tuku oddělíme a podusíme na něm cibuli, zalijeme vínem, přidáme kysané zelí, porce kachny, přelijeme výpekem a společně dodusíme doměkka.
  • Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.