
3.67
RADA: Omáčka:
RADA: Kachna:
V kastrůlku nahřejte 2 lžíce oleje, přidejte jemně pokrájenou mrkev a orestujte ji dozlatova. Vsypte jemně nasekanou… více o Uzená krkovička se švestkovou omáčkou
Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré
V hluboké pánvi orestujeme dozlatova na nudličky nakrájená kuřecí prsa, osolíme a okořeníme kari kořením a kořením na… více o Kuřecí prsa se smetanovou kari omáčkou
Červený meloun je neodmyslitelným symbolem léta. Je lahodný a v horkých dnech nesmírně… Celý článek
Čas letních prázdnin je tradičně spojen s vařením domácích džemů a marmelád a tento rok není… Celý článek
Grilování vypadá jako snadná disciplína, ale stačí málo a maso je vysušené, přesolené nebo bez… Celý článek
Prázdninové koláče patří k těm nejlepším a ty s rybízem obzvlášť. Jsou šťavnaté, nadýchané a… Celý článek
Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 stupňů 40-50minut.Neustále poléváme šťávou, která… více o Pikantní žebírka
Brambory, slaninu, maso a cibulku na krájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše… více o Lichvářské brambory
Listové těsto vyválíme na placku o velikosti plechu, ve kterém budeme péct. Položíme ji do vymazaného, vysypaného… více o Mňami dezert
Vejce s cukrem našleháme do pěny, pak po lžících přidáváme mléko s rumem nakonec přidáme mouku a vypracujeme hladké a… více o Vystřihované velikonoční kraslice
Na oleji si orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a česnek, přidáme bobkový list, hřebíček,… více o Strouhaná bramboračka
Škvarky rozemeleme, přidáme najemno nakrájená, uvařená vajíčka, 2 lžíce hořčice, najemno nakrájenou cibuli a sůl -… více o Výborná škvarková pomazánka
Jemně nastrouhaný sýr rozšleháme s tvarohem a mlékem, ochutíme česnekem, solí a pažitkou nebo petrželkou. více o Sýrová pomazánka z tvarohu
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
Těsto zpracujeme do hladka a dáme uležet do chladu. Připravíme si formičku ve tvaru rohlíčku, pomoučníme uvnitř v… více o Pařížské rohlíčky
Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdřív papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme,… více o Zeleninová pánev
Oddělte vejce na bílky a žloutky. Ve šlehači rozšlehejte bílky a 25 g cukru do ztuhnutí. V jiné misce rozšlehejte… více o Jednoduché tiramisu
Z tvarohu, mouky, vejce soli a oleje zpracovat těsto, rozdělit na půl. Těsto rozválet, rozdělit na kousky a zabalit do… více o Tvarohové knedlíky