Smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí, dochutíme solí a pepřem. Na vymaštěný plech vložíme připravenou směs a zapékáme v troubě asi 1/2 hodiny. Mezitím nakrájíme brambory na plátky a osmažíme je v oleji doměkka. Na plátky nakrájená rajčata opečeme a na maso je naklademe do vrstev spolu s plátky osmažených brambor. Takto připravený pekáč s vrstvami masa, rajčat a brambor zalijeme rajčatovou šťávou a zapékáme v troubě zhruba 15 minut. Podáváme s bílou rýží.
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu