Smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí, dochutíme solí a pepřem. Na vymaštěný plech vložíme připravenou směs a zapékáme v troubě asi 1/2 hodiny. Mezitím nakrájíme brambory na plátky a osmažíme je v oleji doměkka. Na plátky nakrájená rajčata opečeme a na maso je naklademe do vrstev spolu s plátky osmažených brambor. Takto připravený pekáč s vrstvami masa, rajčat a brambor zalijeme rajčatovou šťávou a zapékáme v troubě zhruba 15 minut. Podáváme s bílou rýží.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“