ks
pudink
uvařený ze 300 ml mléka a 3 lžiček cukru
1
balení
capuccino
čokoládové
100
g
cukr
Postup přípravy receptu
Svaříme vodu s cukrem, 1 lžící rumu, sáčkem cappuccina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé máslo a pudink. Nalijeme do srnčího hřebu, který jsme vyložili fólií. Piškoty slepíme po dvou marmeládou a hustě je poklademe na směs a trochu je stlačíme dolů. Přikryjeme fólií a dáme alespoň na 12 hodin vychladit. Poté vyklopíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout a krájíme šikmé řezy. Můžeme stříknout šlehačkou.
Cukr, žloutky a máslo utřeme do pěny a přidáme sníh z bílků, mouku, citronovou kůru nebo kakao. Dáme na plech s pečicím…
více o Citronové nebo kakaové cukroví
Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a…
více o Bramborové pirohy se zelím
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme).
…
více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy