Smíchejte mouku, cukr, kakao, tuk, mleté mandle nebo ořechy, vanilkový cukr a žloutky. Těsto nechte v chladnu odležet. Vyválejte ho na půl centimetru silný plát a vykrajujte kolečka o průměru asi 4 cm. Pečte asi 8 minut.
Polovinu koleček potřete polevou a ozdobte polovinou loupaných mandlí. Odložte a plňte asi 2 dny před podáváním.
Smíchejte všechny přísady na krém. Krém můžeme nechat světlý nebo vmíchat jinou příchuť. Slepujte vždy jedno prázdné a jedno ozdobené kolečko.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát