Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Zakapeme citronem, aby nezhnědla. Polohrubou mouku společně s práškem do pečiva prosijeme do mísy. Změklé máslo s cukrem a vejcem utřeme. Poté přidáme připravená jablka a vmícháme postupně kakaové mléko s moukou. Připravíme si pekáček, který vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Těsto do pekáčku přelijeme a vršek uhladíme. Po upečení necháme vychladnout. Můžeme ozdobit čokoládovou polevou a nasekanými ořechy.
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef