Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Zakapeme citronem, aby nezhnědla. Polohrubou mouku společně s práškem do pečiva prosijeme do mísy. Změklé máslo s cukrem a vejcem utřeme. Poté přidáme připravená jablka a vmícháme postupně kakaové mléko s moukou. Připravíme si pekáček, který vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Těsto do pekáčku přelijeme a vršek uhladíme. Po upečení necháme vychladnout. Můžeme ozdobit čokoládovou polevou a nasekanými ořechy.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná