Kanadský králík

3.17

hodnoceno: 24
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Marináda
    • 2
      ks cibule nakrájená
    • 250
      g máslo
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      ks česnek palička, nakrájená
    • 2
      lžička ocet
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice kečup - jemný může být i více
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 0,5
      lžička chilli
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžička cukr
  • Králík
    • 1
      ks králík naporcovaný

Postup přípravy receptu

  • Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme, chvíli zahříváme. Nakonec nalijeme do pekáče na králíka a dbáme na to, aby všechny kousky byly namočené. Necháme do druhého dne v lednici odležet. Druhý den vložíme do trouby a pečeme, až je maso měkké.
  • Můžeme podávat s bramborem, knedlíky a zelím.... Marináda je výborná i studená s chlebem.
Zařazení: Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: