Na jednu kapsu potřebujeme cca 6 koleček Poličanu a 0,5 cm plátek Nivy (velikosti malých zápalek). Do plátků masa si opatrně prořízneme kapsy. Na kraj kapsy poskládáme kolečka Poličanu, na něj plátek Nivy, Poličan přes Nivu přehneme, popřípadě ještě zasuneme hlouběji do kapsy a okraje masa přimáčkneme k sobě. Naplněné kapsy osolíme, opepříme a smažíme z obou stran dozlatova. Hotové kapsy vyjmeme na talíře s bramborovou přílohou. Do výpeku nalijeme pár lžic vody, povaříme (necháme jen zpěnit) a uděláme sos, kterým kapsy přelijeme.
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem