Kapustové lasagne

3.2

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo nebo rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • pepř mletý černý
    • 200
      g anglická slanina v plátcích
    • 1
      ks kapusta
    • 600
      g mleté maso - míchané
    • mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Kapustu rozeberte na listy, které dobře omyjte a následně spařte v hrnci s vroucí vodou. Změklé listy vyjměte a nechte okapat.
  • Oloupané cibule nakrájejte nadrobno a lehce orestujte na rozpáleném sádle nebo oleji.
  • Mleté maso vložte do větší mísy. Přidejte k němu vejce s orestovanou cibulí. Osolte, opepřete a okořeňte mletou paprikou. Všechny přísady dobře promíchejte.
  • Dno i strany pekáčku vyložte plátky anglické slaniny – několik plátků si ponechte prozatím stranou. Následně do pekáčku střídavě vrstvěte spařené kapustové listy a směs mletého masa tak, aby poslední vrstvu tvořila kapusta. Na tu položte plátky anglické slaniny a pekáček vložte do vyhřáté trouby. Pečte při 190 °C asi 45 minut.

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.