
2.25
Kapustu rozeberte na listy, které dobře omyjte a následně spařte v hrnci s vroucí vodou. Změklé listy vyjměte a nechte… více o Kapustové lasagne
Kapustu a uzeninu ve stejném množství umeleme nebo rozmixujeme. Přidáme nakrájenou nebo také umletou anglickou slaninu … více o Kapustové placičky
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a umeleme spolu s vepřovým masem, cibulí, česnekem a žemlí navlhčenou v… více o Kapustové karbanátky
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,… více o Chlebíčky z mléčného baru
Vejce a cukr ušleháme do pěny, přidáme polohrubou mouku a upečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Připravíme si náplň… více o Meruňkové řezy s pudinkem
Tuk a cukry ušleháme do pěny. Přidáme ostatní ingredience. Těsto naplníme do přístroje na stříkání sušenek nebo do… více o Vídeňské prsty
Na oleji zpěníme 1 větší cibuli, pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě… více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
Na oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájenou plec a osmahneme, dokud se maso… více o Vepřový guláš
Utřít žloutky, cukr, vanilkový cukr a heru, přidat mléko a střídavě mouku a sníh z bílků. Nakonec prášek do pečiva. … více o Třená bábovka mramorová
Brambory omyjete studenou vodou, nakrájíte. Nakrájený brambory hodíte do hrnce s vařící, osolenou vodou a buď se na ně… více o Brambory s tvarohem
Palačinky: V mléce rozmícháme vejce, olej, trochu bazalky, špetku soli a prosátou mouku. Těsto necháme v chladu 30 min… více o Špenátové palačinky od Teri
1. Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. 2. Naplníme… více o Bůček dva v jednom
Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, cca 3… více o Lahodné tiramisu
I když jeho příprava není zrovna z rodu těch „hotovo za 15 minut“, přesto se čas věnovaný magické přeměně mouky a másla… více o Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na obdélník, který zasypeme žmolenkou, užmoulanou z napsaných ingrediencí.… více o „Gata“– listový závin se žmolenkou