Máslo rozpustíme, ořechy a mandle nahrubo posekáme. Cukr, med, třtinový cukr, mouku, pomerančovou šťávu a ořechy promícháme. Na závěr vmícháme máslo. Směs vypracujeme v těsto, které vyválíme na tenký plát a vykrojíme formičkou kolečka. Ta položíme na plech pokrytý papírem na pečení a velmi krátce, cca 4 minuty, pečeme v předehřáté troubě při 200 °C.
Smetanu a cukr promícháme a vyšleháme do tuhého krému. Jahody omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na každou placičku dáme lžíci krému, posypeme nakrájenými jahodami a přiklopíme další placičkou. Vytvoříme dvě vrstvy a zakončíme placičkou.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE