Šťavnaté karbanátky Mrkev jemně nastrouháme a smícháme s masem, toustem, vejcem a ostatními ingrediencemi. Z hmoty vytvoříme karbanátky asi… více o Šťavnaté karbanátky
Hermelínové karbanátky Hermelíny nastrouháme najemno, přidáme vejce, 2 lžíce strouhanky, sůl, majoránku, pepř, prolisovaný česnek a vše… více o Hermelínové karbanátky
Čočkové karbanátky Čočku namočíme, nejlépe přes noc. Druhý den ji uvaříme. Osmažíme cibuli, například na tučné části anglické. Přidáme… více o Čočkové karbanátky
Dobroty z Plzeňska: Víte, co je šláchorec, štrachanda, kočičí… Plzeňský kraj nenabízí jen výborné pivo, přestože je jím místní gastronomie hodně ovlivněná.… Celý článek
Nejkrásnější velikonoční dorty: Inspirujte se tipy, jak je upéct… Velikonoční dort je krásný způsob, jak oslavit příchod jara a zpříjemnit si sváteční chvíle s… Celý článek
Tradiční velikonoční sladkosti trochu jinak: Beránek a mazanec v… Jestli si svůj velikonoční stůl nedokážete představit bez tradičního beránka, mazance,… Celý článek
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Toblero Maso nakrájené na nudličky "vykoupeme" v misce s olejem. Maso přecedíme do jiné misky a olej ponecháme na pánev. … více o Toblero
Jablečná bábovka s oříškovým… Rozinky namočíme na 20 minut do rumu. Jablka nastrouháme, pokapeme citronem a smícháme s vanilkovým cukrem. Vejce… více o Jablečná bábovka s oříškovým griliášem
Pečená prsíčka v sýrovém těstíčku Prsíčka nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Zvlášť umícháme vejce, chilli, šalvěj, oregano a jogurt a v tomto… více o Pečená prsíčka v sýrovém těstíčku
Rozpečená plátková veka Veku nakrájíme na plátky, ale nedokrojíme do konce tak, aby dole zůstala spojená. Mezi řezy potřeme máslem, vložíme… více o Rozpečená plátková veka
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky **Těsto:** Do mísy prosijeme mouku. V prostředku uděláme důlek, nalijeme trochu vlažného mléka, přisypeme cukr a… více o Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Jelení filé na červeném víně s… Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Hovězí Stroganov Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou,… více o Hovězí Stroganov
Oblíbené houstičky Suroviny dáme do domácí pekárny tak, jak jdou za sebou na seznamu . Na pekárně navolíme program TĚSTO. Když se… více o Oblíbené houstičky
Margot dort – lehoučký Žloutky vyšleháme s cukrem, pak přimícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem, kakao a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto… více o Margot dort – lehoučký
Čočková polévka s párky Na másle dorůžova osmažíme celer s mrkví, přidáme propláchnutou čočku (nemusíme jí předem namáčet), zalijme vývarem a… více o Čočková polévka s párky
Kuličkový guláš Video recept http://ekucharka.net/kulickovy-gulas Mleté vepřové maso (nebo z hovězího). Vejce, sůl, pepř, petrželku… více o Kuličkový guláš
Povidlové buchty **1.** Do mísy prosejte mouku (z hladké budou buchty jemnější, z hruběji mleté nadýchanější) se solí. Uprostřed… více o Povidlové buchty