Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli opražíme. Vlejeme i s výpekem k vločkám a dobře promícháme. Přidáme vejce, podle potřeby sůl, pepř, prolisovaný česnek a promícháme. Pokud je směs řídká, zahustíme jemnou strouhankou nebo krupicí. Ze směsi formujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a smažíme.
Vločky přes noc namočíme. Druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zeleninovém vývaru a ostatní přísady. Zpracujeme a…
více o Karbanátky z ovesných vloček
Z uvedených ingrediencí uhněteme těsto a vytvoříme malé kuličky. Uprostřed vyhloubíme důlky, které naplníme marmeládou.…
více o Placičky z ovesných vloček
Vymícháme tuk, vejce, cukr, vanilku a vodu, přidáme ovesné vločky, mouku, sůl a sodu, a podle chuti přimícháme nasekané…
více o Keksy z ovesných vloček
Změklé máslo rozšleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, vešleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva, citronovou…
více o Mramorová bábovka od babičky
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.