Vločky přes noc namočíme. Druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zeleninovém vývaru a ostatní přísady. Zpracujeme a tvoříme karbanátky, které pečeme do zlatova.
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček
Z uvedených ingrediencí uhněteme těsto a vytvoříme malé kuličky. Uprostřed vyhloubíme důlky, které naplníme marmeládou.…
více o Placičky z ovesných vloček
Vymícháme tuk, vejce, cukr, vanilku a vodu, přidáme ovesné vločky, mouku, sůl a sodu, a podle chuti přimícháme nasekané…
více o Keksy z ovesných vloček
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky…
více o Losos s bylinkovou omáčkou
Párky na konci nařízneme asi 5 cm do křížku. Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme po délce na osm pruhů.…
více o Vídeňské párky v těstíčku