Kari guláš s hovězím masem

3.77

hodnoceno: 13
Příprava: 120 minut
Porce: 4
Kalorie: 1 500 kJ

Suroviny

    • 1
      kg hovězí maso
    • 0,2
      kg cibule
    • 1,5
      l voda
    • 4
      lžíce kari
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce mletá paprika
    • 0,5
      dl bílé víno
    • petržel na ozdobu
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
  • Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
  • Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
  • Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.
  • DOBROU CHUŤ
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: