Polévka s hovězím masem
Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
3.77
Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku. Zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Brambory a cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme rozšlehaná vejce, mouku, osolíme a vše promícháme. Na silně… více o Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Stejně jako mohou různé pověry věštit nepříjemnosti, mohou slibovat i pozitivnější věci –… Celý článek
Kočičí jazýčky dokáží být velmi náročné. Pokud jim obsah mističky zachutná, umí jej náležitě… Celý článek
Mušle, konkrétně slávky jedlé, nepatří k úplně běžným surovinám, které si kupujeme. Někdo je… Celý článek
Ztužený tuk nastrouháme, přidáme ostatní ingtedience a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka nebo… více o Kokosová kolečka
Troubu předehřejeme na 200 °C, zapékací misku vytřeme olejem. Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme… více o Kotlety zapečené v bramborech
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek… více o Plněné kuřecí řízky
Do kulaté formy o průměru cca 26 cm dáme rozválené listové těsto a necháme vyšší okraj, na těsto poklademe plátky… více o Pórkový koláč z listového těsta
Všechny suroviny zaděláme na vále, necháme odpočinout 1/2 hodiny. Pak tvoříme kuličky a koncem vařečky do každé kuličky… více o Pouťové koláčky
Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny v chladnu odležet. Poté maso máčíme v řidším… více o Řízek z Vizovic
Omytý špenát nakrájíme, osolíme a bez přidání vody 7-8 minut dusíme. Pak špenát smícháme s nastrouhanými vařenými… více o Špenátovo-bramborové karbanátky
V papiňáku si uděláme silný vývar z masa, nesolíme, nekořeníme. V hrnci rozpustíme máslo, přihodíme na proužky… více o Poctivý boršč
Rajče nakrájíme nadrobno a smícháme s bazalkou, nejlépe čerstvou. Lučinu utřeme s jogurtem a osolíme. Přimícháme… více o Rajčatová pomazánka s jogurtem
Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přidáme tavené sýry a až se rozpustí, vše… více o Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce
Cibuli a slaninu nakrájet na kostičky a opéct na jedné lžíci oleje. Nakrájet kapustu, na vysmaženou slaninu dát papriku… více o Kapusta
Brambory omyjeme a důkladně očistíme a pokrájíme na měsíčky. Troubu si předehřejeme cca na 200°C. Na plech nalijeme… více o Americké brambory