Polévka s hovězím masem

Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
3.77
Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku. Zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Brambory a cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme rozšlehaná vejce, mouku, osolíme a vše promícháme. Na silně… více o Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Žloutky rozšleháme se solamylem. Maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Potom je… více o Francouzský plátek
Na sádle osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, trošku oregána, rajský protlak a trochu… více o Lasagne s mletým masem
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém a necháme vychladnout. Tvaroh rozmícháme s vejcem a cukrem. Pokud máme tvaroh… více o Závin a la Airan
Těsto vyválíme a dáme do koláčové formy i přes okraje, smícháme parmezán, česnek a bylinky. 1/3 směsi posypeme těsto,… více o Pizza z listového těsta – rychlovka
Syrové brambory jemně nastrouháme,přidáme vejce,mouku s PDP ,sůl,zředíme mlékem na hustší lívancové těsto.Smažíme… více o Bramborové lívance
1) Vezmeme si největší misku a dáme do ní 3 misky po 5 vajíčkách, ale jen žloutek. Dále nasypeme polohrubou mouku … více o Koláčky pro každou příležitost
Na oleji osmažíme do zlatova cibulku, přidáme rozmražený špenát, lehce provaříme, zalijeme mlékem (podle hrnce a počtu… více o Špenátová krémová polévka
Pečeme ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou moukou. Elektrická trouba cca 180 C. Těsto: … více o Nejlepší žravé řezy
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme je na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu… více o Labužnické rybí filé
Všechny suroviny na těsto zpracujeme a těsto dáme do ledničky na dobu, než si připravíme krém. Suroviny na krém… více o Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Do hluboké „skleničky“ rozklepneme 3 celá vejce. Přidáme na kolečka nakrájený banán. Přidáme 19dkg zakysané smetany a… více o Banánové lívance
Suroviny na těsto smícháme (Heru přidáme rozpuštěnou a zchladlou), vlijeme na vyšší plech. Podobně umícháme náplň,… více o Kakaový koláč s tvarohem