Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme…
více o Dobrota z listového těsta II.