Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
1. Na přípravu těsta smícháme rozinky, kandované ovoce a citrónovou kůru. Vše zalijeme rumem a necháme nejlépe přes noc…
více o Vánoční rumový chlebíček