Maso naklepeme a naložíme jej do směsi kari koření a jogurtu. Paprikové brambůrky rozdrtíme najemno a naložené maso v nich obalíme. Na plech položíme pečicí papír a maso pečeme cca 20 minut, až je zlaté.
Jako přílohu můžeme dát hranolky, vařené brambory nebo jen bílou bagetku.
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou