Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji 3 až 5 minut. Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a vaříme za občasného míchání asi 5 minut, dokud není tofu hezky opečené (je možné přidat víc oleje).
Nakonec přidáme špenát a vaříme už jenom krátce, dokud špenát nezměkne.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte…
více o Lívance podle Jamie Olivera
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy