Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji 3 až 5 minut. Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a vaříme za občasného míchání asi 5 minut, dokud není tofu hezky opečené (je možné přidat víc oleje).
Nakonec přidáme špenát a vaříme už jenom krátce, dokud špenát nezměkne.
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či…
více o Dušené vepřové maso s hlívou