Kašparova pikantní tlačenka

2.93

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • majoránka
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • zázvor
    • 1
      ks vepřové ledvinky
    • 1
      ks vepřové koleno
    • 1
      ks vepřové nožičky
    • 1
      ks vepřová játra
    • 1
      ks vepřová hlava
    • 1
      ks vepřový jazyk

Postup přípravy receptu

  • Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme majoránkou, pepřem, paprikou a zázvorem. Při vaření se pálivá chuť papriky částečně vytratí, je tedy nutné jí příliš nešetřit. Povaříme a pak naplníme směsí sáčky na tlačenku, uvážeme, necháme vychladit.
  • Podáváme s chlebem, octem, cibulí a dobře vychlazeným pivem.
Zařazení: Maso Vepřové Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: